Kategorier
Danmark for Alle

Politisk leder: Tesfaye har ’glemt’ at menneskerettighederne findes

Jurist og politisk leder for Danmark For Alle, Petar Socevic, kritiserer nu regeringen for overtrædelser af menneskerettighederne på altafgørende områder. 

”Regeringen har overtaget DF’s politik og viderefører det mest forfærdelige paradigmeskifte der findes. Nemlig det som DF har skabt. Så vi må trække en klar streg i sandet. Menneskerettigheder gælder alle. Og de må aldrig overtrædes. Det burde vi alle være enige om, men regeringen overtræder dem gang på gang. Når regeringen svigter, må vi andre handle,” siger Petar Socevic. 

Desuden appellerer Petar Socevic til at der omgående skiftes retning på udlændinge- og flygtningeområdet. Socevic efterlyser medmenneskelighed og anstændighed. 

”De kan forsøge at gøre det til hverdag. Partierne rundt om regeringen kan blive ved med at være passive. Tesfaye og Stoklund kan komme med det ene fremmedfjendske forslag efter det andet. Men ved I hvad? De kommer aldrig til at ‘normalisere’ at vort land skal agere som det yderste højre ville gøre. Aldrig nogensinde. Vi ved, hvad vi står for. Borgerne i Danmark ønsker ikke nedgørelse af vores medmennesker, tvangsudsendelser af flygtninge og inhumane lejre i udlandet. Det kommer ikke på tale. Så nu er tiden inde til at sige fra, og kræve politisk handling. Det er vi i Danmark For Alle, klar til at levere,” lyder det fra politisk leder for Danmark For Alle, Petar Socevic. 

Du kan også sige fra og kræve en mere medmenneskelig og anstændig retning for vort land, ved at skrive under, så Danmark For Alle er på listen næste valg.