Kategorier
Danmark for Alle

Jurist og politisk leder vil gå til Menneskerettighedsdomstol, for at stoppe udvisninger af flygtninge

Jurist og politisk leder for Danmark For Alle, Petar Socevic, fremfører nu et grundlag for at kunne gå til Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, for at stoppe regeringens udvisninger af flygtninge. 

“Alle andre lande i Europa, utallige menneskerettighedsorganisationer og FN mener at det er livsfarligt at udvise borgere med flygtningebaggrund til Syrien,” siger Petar Socevic.

Derfor mener politisk leder for Danmark For Alle, Petar Socevic, at der er tale om en overtrædelse af menneskerettighederne. 

“Vores vurdering er at der er tale om et klart brud på menneskerettighederne, i og med vores medmennesker sendes til områder som er livsfarlige.”

Danmark For alle vil gøre alt for at fremsætte sagen for menneskerettighedsdomstolen, således at udvisningerne af flygtninge kan stoppes. 

“Vi har ansvaret for de mennesker fra dansk side. Det ville være ubegribeligt at sende folk tilbage til død og ødelæggelse. Det må aldrig ske,” fortsætter Socevic. 

Danmark For Alle’s ordfører for mennesker på flugt, Sened Tecle, erklærer sig enig. 

”Står det til os i Danmark For Alle skal udvisningerne af vores medmennesker stoppes omgående. Vi kan og skal leve op til menneskerettighederne og vores internationale forpligtelser,” siger han. 

Du kan også sende et klart signal om en mere human og anstændig flygtningepolitik, ved at skrive under, så Danmark For Alle er på listen næste valg.