Kategorier
Udtalelser fra Danmark For Alle

Jurist og politisk leder: Udvisninger af flygtninge er et brud på menneskerettighederne

Jurist og politisk leder for Danmark For Alle har et klart ultimatum til regeringen i dag. Stop udvisningerne af flygtninge, da det er et brud på menneskerettighederne. 

”Regeringens planer om at udvise vores medmennesker er et klart brud på menneskerettighederne,” understreger Petar Socevic. 

Udvisningerne af flygtninge skal stoppes omgående, hvis det står til partiet Danmark For Alle. 

”Vi har et ansvar for at passe på alle borgere i Danmark, og leve op til vores internationale forpligtelser. Vores medmenneskers hjem er Danmark. Regeringen må derfor ikke få lov til at diktere flygtningepolitikken, og videreføre DF og Støjbergs umenneskelige og uanstændige linje,” lyder det fra politisk leder for Danmark For Alle Petar Socevic. 

Petar Socevic appellerer til at borgerne i Danmark står sammen om at trække en klar streg i sandet. 

”Her må vi trække en klar streg i sandet. Danmark For Alle kommer aldrig til at acceptere nedgørelse og tvangsudsendelser af vores medmennesker. Det hører ingen steder hjemme.”

Partiet Danmark For Alle tror dog på at der kan skabes en forandring til det bedre. 

”Hvis vi står side om side, og siger fra over for diskrimination og fremmedhad, er jeg sikker på at vi kan skabe håb og forandring til det bedre. Vi kan opnå de afgørende mandater, og endelig skabe en ny og bedre retning for Danmark,” siger Petar Socevic. 

Du kan også sende et klart signal om en mere human og anstændig flygtningepolitik, ved at skrive under, så Danmark For Alle er på listen næste valg.