Kategorier
Udtalelser fra Danmark For Alle

Politisk leder til Tesfaye: Stop udvisningerne af vores medmennesker, eller gå af

Jurist og politisk leder for Danmark For Alle har et klart budskab til udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye: ”Stop udvisningerne af vores medmennesker, eller gå af.”

Petar Socevic har været til utallige debatter med Mattias Tesfaye, og er dybt chokeret over hvor umenneskelig politik regeringen fører. 

”Tænk at Mattias til en sådan grad ville fortsætte Støjberg og DF’s linje. Det vil jeg aldrig acceptere. Det kommer ikke til at ske på min vagt. Det har jeg altid sagt til ham, og det vil jeg blive ved med at sige.”

Danmark For Alle’s politiske leder Petar Socevic mener dog at der kan skabes en forandring til det bedre, hvis alle der tror på det bedste i mennesker står sammen. 

”Jeg tror på det bedste i vores medmennesker, og jeg ved at vi uanset baggrund eller hudfarve kan skabe et Danmark vi kan være stolte af sammen.”

Petar Socevic appellerer i samme ombæring til at vi selv agerer som den forandring vi ønsker at se i verden. 

”Hvis du ligesom jeg elsker mangfoldigheden og menneskerettighederne. Hvis du ligesom jeg mener at vi gør verden til et bedre sted for hvert eneste menneske vi hjælper. Så vær den forskel du ønsker at se i verden,” tilføjer han. 

Du har mulighed for at bakke op om et mere medmenneskeligt Danmark, ved at skrive under så Danmark For Alle er at finde på listen til næste valg.